proba5.gif Este o activitate extracurriculara cuprinsa în Calendarul activitatilor

educative regionale si interjudetene  care se adreseaza  elevilor de liceu. 

 

  Motto:     „Trebuie sa încerci necontenit sa urci foarte sus,daca vrei sa poti sa vezi foarte departe”  

   Constantin Brancusi

 Regulamentul Concursului regional de arta fotografica „Pasarea Maiastra” 

Concursul are doua sectiuni:

1. Sectiunea Arta fotografica

                     Inscrierea participantilor in concurs se realizeaza în perioada 1 noiembrie – 5 decembrie 2016 prin completarea fisei de înscriere (anexa 1) si expedierea acesteia împreuna cu lucrarea/lucrarile de arta fotografica realizate pe adresa liceului.

                Este obligatorie trimiterea fisei de înscriere  si în format electronic (document word) pe adresa  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Data limita de expediere a lucrarilor este 2 decembrie 2016 (data postei). O lucrare poate avea doar un singur autor. Fiecare lucrare va avea pe verso specificat numele si prenumele autorului, titlul lucrarii, sectiune/genul în care se încadreaza lucrarea, scoala de provenienta, judetul. Numarul maxim de lucrari participante dintr-o unitate scolara este 15. În concurs pot fi înscrise numai lucrari proprii, originale, alb negru sau color, format A4, tiparite pe hârtie foto care se încadreaza în urmatoarele genuri:

·        portret

·        peisaj

·        reportaj

·        eseu

·        natura statica

·        macrofotografie

·        etnografie si folclor

·        animale

·        prelucrari digitale

     2. Sectiunea Poster/afis

 Înscrierea participantilor în concurs se realizeaza în perioada 1 noiembrie – 5 decembrie 2016 prin completarea fisei de înscriere (anexa 1) si expedierea acesteia împreuna cu posterele realizate pe adresa liceului. Este obligatorie trimiterea fisei de înscriere  si în format electronic (document word) pe adresa  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Data limita de expediere a lucrarilor este 2 decembrie 2016  (data postei). O lucrare poate avea maxim 2 autori. Fiecare lucrare va avea pe verso specificat numele si prenumele autorului/autorilor, scoala de provenienta, judedul. Numarul maxim de lucrari participante dintr-o unitate scolara este 5. Tema lucrarii este realizarea unui poster/afis de promovare a României în lume folosind aspecte ale vietii si operei marelui sculptor român de notorietate internationala. Pentru realizarea posterului se poate folosi orice tehnica (fotografie, desen, colaj, pictura, etc) si material, formatul afisului este A3.

 Împreuna cu lucrarile va rugam sa trimiteti în doua exemplare si parteneriatul semnat de conducerea scolii.             

                    Date de contact:

      Colegiul Tehnic “CONSTANTIN BRÂNCUSI” Petrila, str. Republicii, nr.196, loc. Petrila, jud. Hunedoara, cod 335800, tel/fax 0254550743.

        Persoana de contact: prof. Belgiu Gabriela, tel. 0722487025, 0766086101

                  e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Ultima actualizare ( Duminică, 23 Decembrie 2018 15:36 )