Septembrie 2022  Proiectul Erasmus+   WHERE WE ARE, ceremonie găzduită de Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși” Petrila

Septembrie 2022 Proiectul Erasmus+ WHERE WE ARE, ceremonie găzduită de Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși” Petrila

WHERE WE ARE

În data de 28.09.2022 Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara a răspuns cu căldură invitației de a participa la ceremonia de încheiere a mobilității din cadrul Proiectului Erasmus+ HERE WE ARE, găzduită de Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși” Petrila.
A fost o mare bucurie să descoperim acolo implicarea și dăruirea unor oameni de bună-credință, cadre didactice pline de entuziasm pentru care promovarea tradițiilor culturale, a zonei și a județului Hunedoara sunt convingeri ferme. Toate acestea s-au întâmplat datorită doamnei director MITRAN CECILIA, care a avut alături o echipă profesionistă, reprezentată de doamna director adjunct DODA ANA, doamna director adjunct TODORICI MONTEOLA, doamna prof. CÎNDEA NICOLETA.
La încununarea activităților a luat parte Ansamblul folcloric BUJORII MUNTELUI din Petrila, coordonat de inimosul prof. DODA RUSALIN, care prin dansurile populare a cuprins laolaltă reprezentanții celor 4 țări implicate în proiect: România, Italia, Albania, Polonia.
A fost impresionantă implicarea tuturor responsabililor care au avut alături, ca de fiecare dată, autoritățile publice, reprezentate de domnul subprefect URDEA GHEORGHE BOGDAN, domnul primar JURCA VASILE, domnul viceprimar HELJIU MARIUS și alți reprezentanți ai Primăriei Orașului Petrila
Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara a participat cu interes la activitățile desfășurate, fiind reprezentat de doamna inspector școlar general prof. dr. ȘTEFĂNIE MARIA, doamnele inspector școlar prof. dr. MANOLEA MIHAELA și prof.DIMULESCU RODICA.
Adresăm, pe această cale, sincere felicitări tuturor celor implicați, cărora li se datorează promovarea tradițiilor culturale ale zonei și ale județului Hunedoara. 

Momente de neuitat din timpul vizitei cadrelor didactice din Albania, Italia și Polonia, în școala noastră, în cadrul proiectului Erasmus+ ,,WHERE WE ARE”